Виїзна профорієнтаційна робота співробітників кафедри фінансів

12 жовтня 2020 року

 

     Професійне самовизначення є важливим фактором самореалізації особистості в конкретній професії. Проблема профорієнтаційної роботи з молоддю в сучасних умовах є однією з актуальних не тільки з точки зору розв’язання власне виробничих завдань, але і розкриття творчого потенціалу кожної людини. Гуманізація цілей навчання підростаючого покоління передбачає всебічний розвиток особистості підлітків, вияв ними творчості, ініціативи і самостійності, зокрема при виборі майбутньої професії.

 

Колектив економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, проводячи щороку активну профорієнтаційну роботу, продовжує організовувати ознайомчі зустрічі представників Університету з потенційними абітурієнтами і цієї осені, з врахуванням вимог безпеки в умовах триваючого карантину.

У місто Ірпінь до відокремленого підрозділу НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» завітала к.е.н., доцент кафедри фінансів Сова Олена Юріївна.

 

 

 

Дякуючи Вдович Валентині Григорівні, завідувачці МНЛ на базі ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж», отримано можливість поспілкуватися із студентами-другокурсниками з приводу їхньої орієнтованості щодо свідомого вибору професії. Мова велася і про зростання вимог до якості підготовки фахівців з економіки і фінансів, які в повному обсязі забезпечують навчальні плани економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Під час зустрічі зі студентами Коледжу к.е.н., доц. Сова Олена Юріївна розповіла про переваги навчального процесу в Університеті, можливості проходження виробничої практики із подальшим працевлаштуванням, про міжнародні програми та гранти для навчання за кордоном. Акцентовано увагу на особливостях підготовки фахівців з корпоративних фінансів.

 

Не зважаючи на суспільно-економічні кризові явища, які ми спостерігаємо в Україні останніми роками, професія фінансиста не втрачає своєї актуальності. Навіть більше – кваліфіковані фінансисти на ринку праці користуються значним попитом серед керівників підприємств різних галузей народного господарства.

Отже, навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» надає широкі можливості, щоб опанувати сучасну, престижну, цікаву і потрібну суспільству професію!

 

 

Олена Сова,

доцент кафедри фінансів

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook