ПЕРШІ ВРАЖЕННЯ ВІД ВІДВІДУВАННЯ БОТАНІЧНОГО САДУ НУБІП УКРАЇНИ СТУДЕНТАМИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ»

9 жовтня 2020 року
6 жовтня студенти 1 курсу, 5 групи, спеціальності "Облік і оподаткування" разом із своїм куратором Богданюк О.В. вперше побували в ботанічному саду НУБіП України. Студенти були неймовірно захоплені красою саду, ніхто й не очікував, що така краса поруч улюбленого університету, студентських гуртожитків. 
Витоки ботанічного саду сягають ще 1928 року. Саме тоді постало питання збереження, вивчення, акліматизації і розмноження рідкісних і типових видів рослин.Ботанічний сад тепер – це результат багаторічної наполегливої праці вчених декількох поколіньЗагальна кількість рослин, що зростають на території ботанічного саду НУБіП України, становить 1499 таксономічних одиниці.
Студенти були приємно вражені кількістю рослин да дерев, які ростуть в саду. Особливою прикрасою парку є розарій, повз якого неможливо пройти не помилувавшись прекрасними квітами. Чудові екологічні стежки, різьблені фігури тварин, містки, фонтан… краса навкруги!
 
 
І хоча екскурсія проходила з дотриманням карантинних вимог, але це не завадило отримати позитивні емоції. Шкода, що через карантин відвідування парку у будь-який час заборонене, тож чекаємо на нові зустрічі у ботанічному саду та закінчення карантину!
 
 
Омельченко Валерія Андріївна,
студентка 5 групи, спеціальності «Облік і оподаткування»
Богданюк О.В.,

к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook