Викладачі кафедри статистики та економічного аналізу продовжують поліпшувати практичну складову свого професійного рівня

28 вересня 2020 року

Підвищення кваліфікації сучасного викладача є однією з найважливіших напрямів зростання його професійного рівня та якості викладання лекційних та практичних занять. Починаючи з кінця 2018 року доцент кафедри статистики та економічного аналізу Анатолій Шиш приймає участь у проекті Міжнародної фінансової корпорації (IFC) за підтримки Міністерства фінансів Австрії «Розвиток молочної галузі України».

Даний проект реалізується у співпраці з лідерами в сфері консалтингу щодо управління молочною фермою та розробок інженерних рішень у Великобританії, США та інших країн світу. Результатом цього проекту стало вивчення досвіду найкращих світових практик ведення молочного бізнесу та створення на основі цього референтної моделі молочної ферми з повним  документальним забезпечення всіх бізнес-процесів, починаючи від заготівлі якісних грубих кормів та закінчуючи збутом молока екстра гатунку, м’яса відповідної якості, утилізації побічної продукції молочних ферм згідно вимог законодавства.

Асоціацією виробників молока (АВМ) була проведена серія тренінгів для спеціалістів молочних ферм, які відбулися на базі вітчизняних сільськогосподарських підприємств: ПОСП «Мажарка» (Харківська обл.), ФГ «Бутенко» (Чернігівщина»),  ТОВ «Устя» (Вінницька обл.) та ТОВ АФ «Колос». Під час цих  тренінгів Анатолій Шиш разом зі своїм колегою по проекту Андрієм Поповим презентували результати останніх досліджень, наглядно обґрунтували доцільність та необхідність забезпечення благополуччя ВРХ як важливого фактору створення умов для реалізації  природнього потенціалу тварин, що зумовить істотне зростання прибутковості ферм у відповідності до концепції збалансованого розвитку суспільства.

 

 

Анатолій Шиш,

доцент кафедри

статистики та економічного аналізу  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook