Хто володіє інформацією, той володіє світом

23 вересня 2020 року

Як правило найбільшого успіху добивається той, хто володіє найкращою інформацією…

Бенджамін Дізраєлі

 

Якщо ви гадаєте, що час книжок давно вже пройшов, а світом керують відео та доповнена реальність, то ви помиляєтеся, адже читання — це невід'ємна частина людини. Ми читаємо всюди: статті в інтернеті, повідомлення у месенджерах, пости у Facebook та, звичайно, книги, витрачаючи щодня у середньому до трьох годин. Уявіть, якби вам запропонували зменшити цей час утричі завдяки швидкочитанню. Так, це працює!

Сучасний діловий світ є динамічним і високо конкурентним. Для того, щоб відповідати вимогам, які диктує ринок праці, необхідне постійне самовдосконалення і безперервне відточування професійних навичок та набуття нових. Зараз ми живемо у світі, де кількість доступної інформації зростає експоненційно, тому наша здатність обробляти цю інформацію потребує вдосконалення.

Володіння зазначеними навичками є надзвичайно важливим і для майбутніх бухгалтерів. Адже, хто швидше отримує інформацію, її оброблює, трансформує, той швидше приймає рішення і має можливість більш продуктивно і динамічніше розвиватися.

Юрій Копанчук є одним з найкращих фахівців хто навчає швидко читанню, допомагає розвити пам’ять та відпрацювати навички продуктивного навчання.

22 вересня 2020 р. Копанчуком Ю. був проведений майстер клас для студентів економічного факультету 1 курсу 5 та 12 груп спеціальності «Облік та оподаткування». Він ознайомив студентів з основними техніками і методиками, які можна використовувати в навчальному процесі.

 

Зустріч пройшла в легкій, невимушеній атмосфері. Студенти зацікавилися наданою інформацією, а фахівець, зі свого боку, пообіцяв провести серію навчальних тренінгів у майбутньому.

 

 

 

Куратори:

Леся Воляк

Олена Богданюк 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook