ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ОБЛІК І ОПОДАТКУВАННЯ» З УНІВЕРСИТЕТОМ ТА КУРАТОРАМИ

22 вересня 2020 року

21 вересня 2020 р. відбулася урочиста посвята першокурсників. В цьому році до економічного факультету НУБІП України приєдналося 262 студенти, що на третину більше, ніж минулого року! Університетська сім'я поповнилася новими амбіціозними та перспективними особистостями, які присягли успішно навчатися та прославляти свою альма-матер. Серед них були і студенти спеціальності «Облік і оподаткування», 5 англомовної групи та 12 групи скороченого терміну навчання.

Окрім урочистого вітання та вручення залікових книжок, студенти познайомилися один з одним, з викладачами, студ-кураторами, дізналися про особливості навчання, вирішили організаційні питання, розглянули  переваги та перспективи, які надає університет.

Після свята було проведено екскурсію по території закладу освіти. Студенти відвідали ботанічний сад, бібліотеку, ознайомилися з навчальними корпусами, а потім на чолі зі своїми кураторами продовжили роботу в стінах рідного 10-го корпусу. На зустріч завітали завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., професор І.Д. Лазаришина та д.е.н., професор Є.В. Калюга, які побажали студентам успішного навчання та яскравого, насиченого студентського життя.

 

 Дорогі першокурсники! Успіхів, натхнення, креативу на шляху до обраної спеціальності.

До зустрічі в навчальних аудиторіях!

 

 

Омельченко Валерія Андріївна,

студентка 5 групи, спеціальності «Облік і оподаткування»

Куратори:

Богданюк О.В.

Воляк Л.Р. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook