27 вересня - Всесвітній день туризму

28 вересня 2020 року

     27 вересня всі любителі подорожей відзначають День туризму. Це свято заснували члени Всесвітньої туристичної організації у 1979 році.

     Свято туризму відзначають не тільки люди, чий стиль життя пов’язаний із подорожами та рюкзаками. Турист — це людина, яка прагне до знань. Сьогодні святкувати, гуляти й веселитися можуть усі, хто любить подорожі, дізнаватися нове, розширювати світогляд: любителі походів, наметів, автостопів, постійних вражень, непосидючі шукачі пригод.

      Крім того, Всесвітній день туризму — професійне свято тих, хто працює у цій сфері. Це вони планують наші відпустки, піклуються про нас у готельних комплексах, проводять нам екскурсії та супроводжують в турах. До речі, це ж відмінний день, щоб спланувати свою наступну подорож або звернутися за цим до професіоналів. Як би там не було, нехай вона принесе масу вражень, відкриттів та цікавих попутників!

P.S. фото для публікації, на яких представлені різні мальовничі куточки гірської Грузії, люб’язно надала куратор 2 групи 4 курсу О.В. Дегтяренко.

Ангеліна Коханець
студентка 4 курсу 2 групи
спеціальність «Технологія виробництва і
переробки продукції тваринництва
»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook