На економічному факультеті пройшла посвята першокурсників

22 вересня 2020 року
НУБіП України
21 вересня надзвичайний день – це Всесвітній день подяки, і Міжнародний день миру, і День без викидів, і Різдво Пресвятої Богородиці. Не менш важливий цей день і для економічного факультету. Адже саме сьогодні відбулася урочиста лінійка з нагоди посвяти в першокурсники. Незважаючи на доволі важкий рік осінь 2020 року виявилася надзвичайно урожайною, подарувавши факультетові 262 першокурсники, що на третину більше минулорічного показника.
 
Свято розпочалось з вітальних слів декана економічного факультету Анатолія Діброви, який зазначив що факультет радий бачити нові обличчя, що поповнюють лави освітянської спільноти. Сьогодні молодь отримала прекрасний старт у житті, адже наш університет є провідним сучасним освітньо-науковим центром і, водночас, осередком культури і духовності. А економічні спеціальності є завжди затребуваними та сприяють розбудові нашої держави!
Надалі до першокурсників і їх батьків звернувся проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку, доктор економічних наук, доцент Вадим Ткачук, який сердечно привітав студентів – першокурсників у родині університету і наголосив, що вони вибрали надзвичайно важливі професії на яких базується міцність та стабільність держави. Він побажав успіхів у навчанні та активно працювати над досягненням своїх мрій.
 
     Привітав першокурсників і представник Ради роботодавців економічного факультету, комерційний директор міжнародної компанії «Аль Гурер Україна», випускник нашого університету, кандидат економічних наук Крилов Ярослав Олегович. Він зазначив, що випускники факультету завжди будуть забезпечені роботою. Цьому сприяють висококваліфікований професорсько-викладацький склад, наявність сучасних програм, а також підтримка стейхолдерів. А обрана студентами аграрна галузь на даний час є найперспективнішою в країні.
Від професорсько-викладацького складу першокурсників привітала завідувач кафедри фінансів, д.е.н., професор Надія Давиденко. Вона відмітила, що попереду їх чекає цікаве студентське життя, яке буде ставити свої вимоги до отримання нових знань і вмінь, але спільними зусиллями все вдасться.
     Усі першокурсники прийняли урочисту присягу студента Національного університету біоресурсів і природокористування України. Після чого їм було представлено кураторів та наставників від студентів. Кульмінацією стало вручення залікових книжок.
На завершення декан Анатолій Діброва привітав усіх і побажав успіхів на шляху навчання на економічному факультеті.
Після офіційної частини куратори груп разом зі студкураторами факультету відвідали екскурсійні локації.
 
Дорогі першокурсники! Успіхів, натхнення, креативу на шляху до обраної спеціальності.
До зустрічі в навчальних аудиторіях!
 
 
Леся Воляк,
заступник декана
економічного факультету
 

   

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook