Вітаємо першокурсників у лісівничій родині

21 вересня 2020 року

Студентський колектив ННІ лісового і садово-паркового господарства у 2020 році поповнився 72 студентами 1 курсу, які навчатимуться за спеціальністю «Лісове господарство». Серед цих студентів 53 є вступниками на базі середньої школи, а 19 – після закінчення лісових коледжів.
21 вересня у великому екокласі Ботанічного саду з дотриманням усіх санітарних вимог відбулися урочисті збори з нагоди вручення першокурсникам їх перших університетських клейнодів – студентських квитків і залікових книжок, а також прийняття ними урочистої присяги студента НУБіП України. Проведенню цього заходу на відкритому повітрі також сприяла чудова осіння сонячна погода. У своєму вступному слові виконувач обов’язків директора ННІ ЛіСПГ, доцент Віктор Свинчук привітав першокурсників із цією визначною подією у їхньому житті, побажав успіхів у навчанні та представив керівний склад Інституту. Привітання на адресу першокурсників і щирі поради та побажання на адресу першокурсників виголосили завідувачі кафедр Юрій Марчук і Віктор Маурер.

На зборах також було оголошено, що згідно наказу ректора університету наставниками студентів 1 курсу спеціальності «Лісове господарство» визначено науково-педагогічних працівників кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, а саме: 1 група – доцент Ігор Іванюк, 2 група – доцент Ганна Лобченко і 3 група (скорочений термін навчання) – доцент Сергій Дударець.
Після проведення урочистих зборів завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, професор Віктор Маурер разом із наставниками вже в іншому, малому екокласі Ботанічного саду провели зустріч із студентами, під час якої було надано коротку інформацію про історію, сучасність і традиції кафедри, її науково-педагогічний склад, а кожен із наставників мав можливість звернутися до студентів із своїми привітаннями і побажаннями. Наприкінці зустрічі відбулося пам’ятне фотографування студентів із завідувачем кафедри та наставниками.
Також у другій половині дня були проведені організаційні години наставників із студентами академічних груп стосовно особливостей навчального процесу у першому семестрі, надана інформація щодо навчально-інформаційного порталу НУБіП України та його використання під час навчання тощо.
Сподіваємося що цей день, незважаючи на карантинні умови, надовго запам’ятається першокурсникам та їхнім батькам. Тож бажаємо студентам першого курсу якнайшвидшої адаптації до нових умов навчання і проживання, успіхів у навчанні й нових звершень на благо НУБіП України та лісової галузі.

Сергій Дударець, Ганна Лобченко, Ігор Іванюк
доценти кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій
Фото: Юрій Іваненко,
аспірант кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook