Радісний початок навчання студентів-бакалаврів

26 серпня 2020, 8:30

Попередній навчальний рік передав естафету новому, 2020-2021 навчальному року та ознаменувався більш раннім поверненням до стін рідного університету. 25 серпня вже відбулись перші пари для студентів 2-4 курсів. Так, студенти 3-го курсу освітньо-професійної групи «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» почали новий рік із знайомством з новою для себе дисципліною «Інвестиційний аналіз», яку викладає доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Дєліні Марина Миколаївна.

 

Студенти з радістю повернулись в аудиторію та натхненно знайомились із сутністю інвестиційного аналізу, інвестицій, інвестиційної діяльності, класифікацією інвестицій, розподілом на прямі та непрямі і визначались із найбільш привабливими для інвестицій сферами. Робота відбувалась з елементами тренінгу та мозкового штурму, що сприяє більш глибокому закріпленню матеріалу. Сподіваємось, що такий початок задасть ритм та настрій всьому навчальному року.

 

Весь педагогічний колектив кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту на чолі із завідувачем кафедри, член-кореспондентом НАН України, доктором економічних наук, професором Шинкарук Л.В. бажає студентам цікавого, наповненого подіями та новими знаннями нового навчального року!

 

Марина Дєліні,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook