НАВЧАННЯ СТУДЕНТІВ ЕКОНОМІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ТРИВАЄ: ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ З ДИСЦИПЛІНИ «ФІНАНСИ ПІДПРИЄМСТВ»

16 вересня 2020 року

 

 

       15 вересня 2020 року кандидатом економічних наук, доцентом кафедри фінансів Лемішко О.О. було проведено відкрите комбіноване заняття з навчальної дисципліни «Фінанси підприємств» на тему: «Грошові надходження підприємств». В межах тематики відкритого заняття викладачем було розкрито основну економічну характеристику  та склад грошових надходжень підприємства, окреслено поняття та методи визначення доходів, означено напрями встановлення підприємством цін на вироблену продукцію тощо. Олена Олександрівна підібрала доречний науковий матеріал, що дозволив зацікавити студентів та усвідомити ними актуальність тематики суті та формування грошових надходжень підприємства. Доценту Лемішко О.О. вдалося зберегти стійку увагу аудиторії протягом всього заняття і активно залучати студентів до дискусії завдяки логічному зв'язку та системності викладення матеріалу відносно попередніх лекційних і практичних занять. Навчальний матеріал було викладено доступно і зрозуміло, з використанням сучасних методичних прийомів та відео засобів.

       

На занятті були присутні представники професорсько-викладацького складу кафедри фінансів,: завідувач кафедрою фінансів, д.е.н., професор Давиденко Н.М., к.е.н., доценти кафедри Буряк А.В., Долженко І.І., Скрипник Г.О., Біляк Ю.В., Мрачковська Н.К., Тітенко З.М., а також, к.е.н., доцент кафедри банківської справи та страхування Костюк В.А. Був присутнім декан економічного факультету, д.е.н., професор Діброва А.Д.

                                   

План заняття було реалізовано повною мірою на високому науковому і навчально-методичному рівні, що підтверджують схвальні відгуки колег, в яких, зокрема, відзначено доброзичливість, повагу і такт по відношенню до студентів, професіоналізм та широку ерудицію лектора, вміння зосередити увагу слухачів на головних положеннях, створити творчу та робочу атмосферу.

 

Інна Долженко,

доцент кафедри фінансів

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook