Відкрита лекція старшого викладача Тетяни Голубєвої

15 вересня 2020, 22:59

     9 вересня 2019 року старшим викладачем кафедри годівлі тварин та технології кормів імені П. Д. Пшеничного Голубєвою Тетяною Анатоліївною для студентів 2 курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів було прочитано відкриту лекцію на тему «Корми: Класифікація, якість, технологія заготівлі». На лекції були присутні завідувач кафедри професор Михайло Сичов, професор Микола Кривенок, доценти Ігор Ільчук, Дмитро Уманець, Іван Баланчук.

  

   Тетяна Анатоліївна в доступній та зрозумілій формі з використанням засобів унаочнення роз’яснила студентам принципи, які покладено у вітчизняну та закордонну системи класифікації кормів, зупинилася на факторах, які впливають на формування поживності та якості кормі. Не оминула увагою і питання технологій заготівлі кормів. Розповіла про різницю в понятті корм та кормовий засіб.

   В аудиторії тривала жвава дискусія, студенти задавали питання та отримували відповіді. Лекція була прочитана на високому методичному рівні, була структурована та подана в цікавій змістовній формі.

Завідувач кафедрою годівлі тварин та технології кормів імені П. Д. Пшеничного, професор Михайло Сичов

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook