То вершини, то узбіччя, перше п`ятдесятиріччя: в університеті пройшов творчий вечір Олега Криворота

12 вересня 2020 року

  Після крайнього творчого звіту старшого викладача кафедри обліку та оподаткування Олега Криворота минув рік. І ось він зібрав шанувальників поезії знову: на презентацію вже восьмої збірки віршів «То вершини, то узбіччя, перше п`ятдесятиріччя». В ній у більшості зібрані філософські вірші, в яких автор роздумує про вічні цінності: наше місце у житті і світі, сенс людського життя на землі та спогади про минуле.

Із щирими побажаннями творчого натхнення на багато років побажали проректор з навчальної і виховної роботи СергійКваша, директор навчально-наукового центру виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський та декан економічного факультету АнатолійДіброва.
 
 
 Поезія – це відкриття світу. І справжній поет бачить те, чого часто не помічає більшість. До збірки увійшли вірші про поривання душі, які вчать любити та розуміти людей, природу, життя, сімейні цінності. У кожному з них є щось, що змушує задуматись і подивитись на світ іншими очима. Можливо, почитавши ці рядки, у когось зміняться погляди, хтось зрозуміє щось важливе для нього. І тоді світ стане добрішим.
Олег Криворотвже не перший рік розширює формат зустрічі. Цього разу до участі були запрошені виконавці пісень на його вірші. Світові хіти на його слова виконали випускник економічного факультету Валентин Жуль і студентка Аліна Васюченко. До речі, обидва - учні народної артистки України Наталії Шелепницької, яка теж була присутня на творчому вечорі. Чуттєво доніс до присутніх пісні, у які вклав душу Гурін А.М., оперний співак із щирою та чуттєвою душею.
 
 
Привітали автора колеги, колектив кафедри обліку та оподаткування, які із задоволенням кожного дня цікавляться творчістю Олега Криворота в соціальних мережах. Щиро побажали:
 
Поет, то не професія – призвання
І щоб так чітко викласти думки
Поету необхідні ті життєві знання,
які він хоче вилити в рядки.
 
 
Також, автора привітали багато колег з університету – Володимир Гречкосій, В’ячеслав Крупка, Володимир Жеребко, випускники економічного факультету, близькі та рідні та інші шанувальники його таланту.

 

 
 
Поезія, на відміну від науки, не прагне до пізнання дійсності. Вона хоче показати, що криється в житті і загадка життя концентрується тут у внутрішньому сплетінні ниток живої тканини людей і їхніх доль.
     Весь вечір у залі панувала тепла і творча атмосфера, частинку якої у вигляді збірки «То вершини, то узбіччя, перше п`ятдесятиріччя» з автографом кожен зміг взяти з собою.
 
 
 
 
 

 
 
 
 
Спасибі всім за привітання,
за добрі, радісні слова,
за щирі ваші побажання,
душа сьогодні аж співа!
Приємно, правди ніде діти,
у своїх повних п’ятдесят,
допомогли ви зрозуміти,
що я на щастя кандидат!
На серці море позитиву,
в думках емоцій океан,
ще не пройшов життєву ниву,
в рай поки рано чи в казан!
Буду ще жити і творити,
для вас шановні читачі,
вірою й правдою служити,
горіти ще моїй свічі!
Здоров’я всім і процвітання,
красивих мрій, сміливих дій,
спасибі вам за привітання,
відчув, для багатьох я свій!
 
Тамара Гуренко, к.е.н.,
 доцент кафедри обліку
та оподаткування  
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook