Початок нового навчального року на кафедрі технологій виробництва молока та м’яса

12 вересня 2020, 1:24

      Розпочався новий навчальний рік. Не зважаючи на усі складнощі та ризики адаптивного карантину, перед кафедрою технологій виробництва молока та м’яса стоїть ряд завдань, які необхідно виконувати. Викладачі сумлінно приступили до навчальної роботи у новому семестрі. Одним з її невід’ємних елементів є виховний процес. Для забезпечення ефективного навчання студентів співробітники кафедри внесли корективи в програми навчальних дисциплін. Зокрема змінено порядок проведення лабораторних робіт, таким чином, щоб студенти, під час короткого періоду аудиторних занять встигли засвоїти найбільш складні і важливі теми. З метою форсування навчальної програми активно проводяться заняття і по суботах.

  

    Наставники академічних груп (Тетяна Антонюк, Микола Маценко та Дмитро Носевич) постійно тримають зв’язок зі студентами своїх груп, уточнюють їх самопочуття, надають рекомендації, як діяти у випадку ГРВІ, намагаються підбадьорювати своїх підопічних та налаштовують їх на активну роботу.

     Кафедра приймає активну участь у науковій діяльності. Професор Анатолій Угнівенко підготовив на конкурс науковий проект «Обґрунтувати системи виробництва та моніторингу безпечної продукції тваринництва». Його мета – вирішення проблеми продовольчої безпеки України та впровадження ефективної системи виробництва екологічно безпечних продуктів тваринництва, які враховують сучасні тенденції попиту споживачів. Професором кафедри Вадимом Лихачем залучено позабюджетні кошти до спеціального фонду університету за рахунок фінансування госпдоговірних тем, дослідження за якими проводять у ТОВ «Тарутинська аграрна компанія» Одеської області, ПОП «Вікторія» Миколаївської області, ТОВ «Таврійські свині» Херсонської області.

      На початку нового навчального року науково-педагогічні працівники кафедри прийняли участь у покращені інфраструктури університету, адже інтер’єр закладу вищої освіти – це візитівка кожного працівника. Зокрема у «День знань» проф. Лихач В. Я. та доц. Маценко М. І. долучилися до благоустрою «Ботанічного саду НУБіП України» – родзинки Голосіївського району та міста.

Анатолій Угнівенко
в.о. завідувача кафедри технологій
виробництва молока та м’яса

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook