Сучасне бачення впровадження соціального проектування в життя для студентів гуманітарно-педагогічного факультету

10 вересня 2020 року

Новий навчальний рік для студентів гуманітарно-педагогічного факультету розпочався зі знайомства з новими дисциплінами, серед яких і «Управління соціальними проектами». Викладання даної дисципліни забезпечує кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту, яка вже декілька років знайомить майбутніх філологів, психологів, соціальних працівників з секретами розробки бізнес-проектів, зокрема соціального спрямування.

В умовах сучасності спостерігається підвищене зацікавлення соціальним проектуванням, яке є тією платформою, яка «відстоює» суспільні інтереси та орієнтується на позитивні наслідки соціальних змін не лише в теперішньому, але й у майбутньому.

Протягом семестру бакалаври 2-го курсу спеціальностей «Соціальна робота», «Психологія» та 4 курсу спеціальності «Філологія» навчатимуться розробляти власні соціальні проекти, присвячені вирішенню актуальних проблем сьогодення, які з часом можуть стати для них гарним початком власної справи.

Через карантинні обмеження в країні навчання студентів відбуватиметься в змішаній формі: частково дистанційно, частково в аудиторіях. Це трохи ускладнює навчальний процес, але не є перешкодою для успішного написання проектів. В цьому впевнені як студенти, так і ст.викладач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, к.держ.упр. Дергач А.В.

Тому бажаємо всім бакалаврам успіху на шляху перетворення своїх ідей та цілей на реальність!

Анна Дергач,
ст.викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook