Навчальний рік розпочався зі Школи першокурсника

11 вересня 2020 року

   9 вересня 2020 року в Національному університеті біоресрсів і природокористування України відбулася урочиста подія для студентів, а саме Школа першокурсника. Цей захід проходив он-лайн, тому бути присутні мали змогу всі хто бажав, батьки студенти їх друзі та знайомі. 

Під час Школи першокурсника можна було познайомитися з керівниками вишу, задати питання Ректору Ніколаєнку С.М. та обговорити з ним різні питання щодо їхнього майбутнього навчання.  

  Також, варто відмітити он-лайн зустріч з деканом юридичного факультету Ярою О.С., та керівниками кафедр, які розповідали про майбутні перспективи, які вони отримають від навчання в НУБіП України. 

  Що стосується нашої кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства, то ми теж мали змогу обговорити зі студентами можливості майбутньої співпраці з нами щодо навчання за напрямом - міжнародне право. Також керівником кафедри Ладиченко В.В. був презентований вагомий здобуток кафедри щодо міжнародного проєкту, який виконуються кафедрою міжнародного права та порівняльного правознавства в рамках співпраці з ЄС Еразмус +. 

А саме: в цьому році кафедра розпочинає виконання двох міжнародних проєктів: «Європейське екологічне, кліматичне та енергетичне право» та «Європейська продовольча політика і право» на загальну суму 80 тис. євро.

Керівник проєктів, завідувач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства Ладиченко Віктор Валерійович презентував першокурсникам НУБіП України діяльність кафедри та мету і завдання започаткованих міжнародних проєктів. 

 

 

Проєкт «Європейське екологічне, кліматичне та енергетичне право» (рівня кафедра) є продовженням попереднього проекту «Екологічна політика і право ЄС» та спрямований на розширення академічної палітри університету та введення нових сучасних дисциплін в сфері зміни клімату, природокористування та енергетики.

 

В рамках проекту передбачено підготовку та видання нових навчальних посібників, проведення наукових досліджень, конференцій, літніх шкіл, участь у роботі української та міжнародної команди Еразмус.

Проект «Європейська продовольча політика і право» (рівня модуль) – новий проєкт, що передбачає актуалізацію знань студентів в сфері європейських правових стандартів якості та безпеки продуктів харчування, проведення наукових досліджень та долучення до здобутків світової спільноти в цій сфері.

 

Завідувач кафедри

д.ю.н., проф., Ладиченко В.В.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook