Участь НПП кафедри у Міжнародній науково-практичній конференції «ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА ТА ЗБАЛАНСОВАНЕ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ В АГРОПРОМИСЛОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ»

8 вересня 2020, 13:13

В період 7-8 липня 2020 року на базі Інституту агроекології і природокористування НААН України відбулася Міжнародна науково-практична конференція «ЕКОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА ТА ЗБАЛАНСОВАНЕ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ В АГРОПРОМИСЛОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ», яку було проведено в дистанційному режимі (режим доступу: https://agroeco.org.ua/novini/povidomlennya-pro-konferentsiyi/).

У роботі конференції прийняли участь проф. Чайка В.М., проф. Макаренко Н.А., доц. Наумовська О.І., доц. Павлюк С.Д., доц. Міняйло А.А., аспірантка Міняйло Н.В.

Мета роботи конференції полягала у всебічному обміні досвідом в освітній, науковій та практичній сферах екологічної безпеки та збалансованого природокористування в агропромисловому секторі, поширенні та розвитку передових технологій сільськогосподарського виробництва та мінімалізації його впливу на довкілля.

Колектив кафедри екології агросфери та екологічного контролю висловлює щиру вдячність організаційному комітету конференції за неоціненний досвід спілкування з колегами та однодумцями, високий рівень проведення конференції і запрошення до участі.

Чайка В.М., завідувач кафедри екології

агросфери та екологічного контролю, професор

Наумовська О.І., доцент

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook