Знайомство зі студентами 3 курсу 3 групи спеціальності «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»

31 серпня 2020 року

Початок нового навчального року для кожного студента – незабутня, завжди яскрава, хвилююча, надзвичайно емоційна та дуже зворушлива подія, це початок нових кроків до успіхів і поразок, перешкод і перемог.

Ось і настав для студентів 3 курсу 3 групи спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» початок нового 2020-2021 навчального року, відбулося і знайомство студентів один з одним, з викладачами та наставником – доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сухановою А.В.

Одне з перших питань, яке турбує студентів, це як буде відбуватися навчання у зв’язку з розповсюдженням коронавірусу COVID-19 в світі та продовження карантину на території України. Навчання буде відбуватися згідно графіку навчального процесу і тому найголовнішою умовою є відвідування занять, щоб в подальшому не виникало ніяких питань з навчанням.

А також наставник поінформувала студентів про дотримання санітарно-гігієнічних норм в умовах пандемії коронавірусу COVID-19 в університеті, гуртожитку та громадських місцях, а саме - уникнення масових заходів, носіння захисних масок, користування спиртовмісним антисептиком.

Не оминуло і питання поселення студентів у гуртожиток та перевірка бази даних студентів (номер телефону, місце проживання).

Ще одним з питань, яке було обговорено при зустрічі – це переобрання старости: майже 70% студентів проголосували за Яцюту Євгена та заступника – Аністратенко Даніеллу. З чим їх вітаємо і сподіваємося, що вони виправдають сподівання своїх одногрупників.

 

І на останок, Алла Валеріївна побажала всім студентам, головне на сьогоднішній день, бути здоровими, успішними, по можливості дотримуватися карантинних норм.


Алла Суханова,

доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook