Організація навчального процесу - тема зустрічі з магістрами 2-го року навчання

27 серпня 2020 року

Перед початком нового навчального року у студентів завжди виникає багато питань стосовно організації і проведення навчального процесу. Цей рік – не виключення, а враховуючи ситуацію з розповсюдженням вірусу COVID-19 в світі та продовження карантину на території України, питань виникає ще більше. Саме тому, 27 серпня 2020 року відбулась чергова онлайн зустріч наставника групи, старшого викладача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Дергач А.В. з магістрами 2-го року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

В ході спілкування Анна Вадимівна, в першу чергу, наголосила на необхідності і надалі дотримуватись усіх карантинних вимог не тільки в стінах НУБіП України, а і в повсякденному житті та пильно слідкувати за своїм здоров’ям. Тому, згідно вимог Університету, ми продовжуємо щотижневий моніторинг стану здоров’я кожного студента.

Також магістри були ознайомлені із графіком навчального процесу на наступний навчальний рік та розкладом. Не оминуло увагою і питання обов’язкового відвідування занять: як аудиторних, так і дистанційних. Також наставник нагадала своїм підопічним, що часу для написання магістерських робіт лишилось мало, тому необхідно прискоритися.

Приємно, що у всіх, без виключення, учасників зустрічі був гарний настрій, налаштований тільки на успіх, та відмінне самопочуття!

 

Анна Дергач,
наставник магістрів 2-го р.н. УІД та МП

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook