Привітання з нагоди ювілею 65 років доцента Василіва Петра Андрійовича!!!

27 серпня 2020 року

 

Шановний Петро Андрійовичу!
        
Прийміть наші найщиріші поздоровлення з нагоди Вашого 65-літнього ювілею! Протягом багатьох років Ваша академічна і наукова діяльність спрямована на підготовку та виховання висококваліфікованих фахівців інженерної справи для АПК України. 
Після закінчення педагогічного відділення факультету механізації сільського господарства Української сільськогосподарської академії в 1982 році ювіляр прийшов на кафедру, на якій працює і досі. Все своє життя він пов’язав із університетом.
Будучи доцентом кафедри,  одночасно виконуючи значну громадську, виховну, адміністративну роботу.
Петро Андрійович був заступником декана, начальником Студентського конструкторського бюро, наставником академічних груп. За його активної участі було створено кафедру будівництва, якою він певний час керував на етапі її становлення. Під його опікою і завдяки організаторським здібностям було проведено значний обсяг робіт по ремонту та благоустрою приміщень новоствореної кафедри, Студентського конструкторського бюро та інших об’єктів. 
За багаторічний термін роботи на зазначених посадах він проявив себе тільки із позитивної сторони. Василів П.А. зарекомендував себе кваліфікованим педагогом і умілим наставником. Відзначається високим рівнем виконавчої дисципліни, користується заслуженим авторитетом у співробітників і студентів.
Колектив кафедри нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну вітає Вас із ювілеєм та бажає міцного здоров'я, благополуччя, нових здобутків у професійній діяльності!
 Нехай поруч із Вами завжди будуть справжні друзі, а Ваші старання винагороджуються успіхами Ваших студентів! Натхнення, радості й звичайного людського щастя!
З повагою колектив кафедри нарисної геометрії,
комп’ютерної графіки та дизайну

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook