Кафедра готова зустріти студентів в новому навчальному 2020/2021 році

14 серпня 2020 року

Вже за тиждень викладачі кафедри екології агросфери та екологічного контролю зустрінуть в сонячних аудиторіях студентів спеціальності 101 «Екологія» на навчанні. Силами викладачів кафедри підготовлено до навчального року лекційні аудиторії та навчальні лабораторії.
Основний масив лекційних занять для студентів спеціальності «екологія» проходить в 73 аудиторії 4 навчального корпусу.

Практичні та семінарські заняття з навчальних дисциплін: ландшафтна екологія, основи наукової діяльності, агроекологія, нормування антропогенного навантаження на природне середовище та інші – проводяться в навчальній лабораторії наземних екосистем, що розташована в 74 аудиторії 4 навчального корпусу.

В 70 аудиторії (4 навч. корпус) розміщена навчальна лабораторія прикладної екології та екологічного моніторингу де проводяться заняття з грунтово-екологічного моніторингу і менеджменту, прикладної екології, екологічної безпеки, техноекології, агроекологічного контролю та управління та інших.

 

Лабораторно- практичні заняття з дисциплін СЕО та ОВД, екобезпеки селітебних та виробничих територій, екологічної паспортизації територій, екологічної стандартизації і сертифікації, урбоекології та виконання науково-дослідних робіт студентами, аспірантами та учнями шкіл в рамках МАН – проходять в ННВЛ «Екологічної експертизи та паспортизації територій і підприємств», розташованої в 19 аудиторії 4 навчального корпусу.

В 2020-2021 навчальному році кафедрою планується відкриття підготовленої та матеріально-забезпеченої навчально-науково-виробничої лабораторії «Навколишнього середовища і здоров’я» (79 аудиторія 4 навчального корпусу), де будуть забезпечуватися лабораторні заняття з основ екологічної освіти і культури, екологічної токсикології, екологічного аудиту та інспектування, екології біологічних систем, вступ до фаху, екотоксикологічної оцінки пестицидів, агрохімікатів і технологій, а  також написання магістерських та бакалаврських робіт студентами спеціальності 101 «Екологія».

Ласкаво запрошуємо до нового навчального року!

 

В.М. Чайка, завідувач кафедри, д.с.-г.н.. професор

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook