Ростислав Базілевич впевнений у своєму виборі, адже переконаний, що економічний факультет НУБіП України успішний старт його кар'єри!

5 серпня 2020 року
Україна

     Випускникам шкіл досить складно обрати професію з урахуванням покликання і здібностей, адже варіантів  вибору кар’єри у нинішньому суспільстві багато. Чим одинадцятикласники керуються у виборі професії і на що саме звертають увагу, – ми з’ясували, поспілкувавшись з Ростиславом Базілевичем.

  • Ростиславе, кілька слів про себе:

- Я, закінчив Лазірківську ЗОШ І-ІІІ ст. ім. В.О. Підпалого Полтавської області. Наданий час, я вже визначився з університетом та факультетом. Це НУБіП України, економічний факультет.

  • Ростиславе, а чому саме НУБіП України? Чому економічний факультет і яка спеціальність Вам до вподоби?

- Про університет я дізнався від випускників минулих років. Не так давно, вони ще були учнями нашої школи, а зараз - студенти 2 курсу економічного факультету. Ще раз я переконався, що хочу навчатись саме в НУБіП України, коли відвідав День відкритих дверей. Вразила доброзичлива і невимушена атмосфера в стінах університету, доступно були презентовані майбутні професії. Цікаво було дізнатися про міжнародні програми на навчання, стажування та практику. А спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» обрав тому, що професія фінансиста є престижною сьогодні і актуальною буде в майбутньому, а також мене завжди приваблювала діяльність фінансових установ.

  • Чим цікавишся окрім навчання?

– Захоплююся спортом, весь вільний час присвячую футболу. На сьогоднішній день виступаю за збірні команди району. В університеті сподіваюся на можливості активно займатися улюбленим видом спорту.
 

  • Які мрії та плани на майбутнє?

–Перш за все вступити до університету, здобути якісні знання та стати фахівцем своєї справи, а також хочу потрапити у збірну університету з футболу.

  • Ростиславе, успіхів тобі при вступі та з нетерпінням чекаємо тебе побачити серед студентів економічного факультету НУБіП України в новому навчальному році!

 

Розмову провела Костюк Вікторія,
доцент кафедри банківської справи та страхування

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook