Знайомтесь, Тетяна Мальчукова – абітурієнт з Чернігівщини, яка закінчила школу з медаллю, обирає для подальшого навчання спеціальність 051 «Економіка» економічного факультету НУБіП України

5 серпня 2020 року

 

- Чому саме НУБіП України?
Одним із критеріїв вибору університету була академічна мобільність (можливість навчатися та стажуватись за кордоном за програмою «подвійних дипломів», яка зараз діє в університеті). Також важливими були відгуки знайомих, які вже є студентами НУБіП. Не мале значення має те, що університет має великі рейтинги.

- Чому обрали спеціальність «Економіка»? Які переваги спонукали до цього?
Економісти потрібні всюди де є зв'язок із бізнесом, виробництвом, продажом, грошовим оборотом.
Економіст – фахівець, який за допомогою відомих йому інструментів та технологій, збирає, систематизує і досліджує інформацію, потрібну, щоб зрозуміти: чому і у який спосіб наймані працівники підприємств, державних установ співпрацюють заради створення належних матеріальних умов життя людей.

- Чого очікуєте від навчання в університеті?
– Окрім бажання вчитись, людині потрібне джерело, де можна обрати знання. Тому, я сподіваюсь, що програма яку буду вивчати дійсно допоможе стати спеціалістом, але, звісно, не без допомоги практики. Очікую на нові знайомства та сподіваюся на океан позитивних вражень та емоцій.

Дякую Вам за розмову! Успіхів Вам і здійснення мрій! До зустрічі в стінах економічного факультету НУБіП України на обраній Вами спеціальності!

Бесіду провела Лариса Коваленко,
старший викладач кафедри економіки праці та соціального розвитку

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook