Абітурієнт Ілля Татару з Кривого Рогу обирає спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» в НУБіП України

3 серпня 2020 року

 

      Абітурієнт з Дніпропетровщини, який закінчив один із кращих ліцеїв Кривого Рогу, Ілля Татару обирає НУБіП України для подальшого навчання.  Як будь-який випускник школи він задумувався: де здобути високоякісну Європейську освіту та як працевлаштуватися після закінчення ВУЗу, чи буде цікаво навчатися? Ілля в квітні відвідав онлайн День відкритих дверей спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», який організувала кафедра фінансів, і це допомогло йому з вузом та спеціальністю.

-   Ілля, чому обираєте саме НУБіП України?

-   Університет займає високе місце в національному рейтингу університетів  «ТОП-200 Україна 2020». За базовими показниками він є провідним, авторитетним університетом України та її столиці.

Крім того в університеті відчувається гарна атмосфера та є такі переваги, а саме: наявність груп, де викладання навчальних дисциплін здійснюється англійською мовою; чисельні міжнародні проекти і програми мобільності, а також студенти мають можливість проходження виробничих практик і стажування за кордоном; цікаве студентське життя; військова підготовка; розвинута матеріально-технічна база; зручне розташування студентського кампусу, розвинена інфраструктура та перспективи працевлаштування.

- Чому обираєш спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»?

- Моїм улюбленим предметом у школі була алгебра, тому я бачу себе саме в фінансовій сфері, тим більше я люблю працювати з цифрами, аналізувати і планувати. На мою думку, це універсальна спеціальність, яка допоможе мені гарно працевлаштуватися в майбутньому, так як є однією з найбільш затребуваних і високооплачуваних на ринку праці.  Я вивчаю англійську мову, тому великий плюс, що на факультеті є англомовні групи, адже я хотів би продовжити вдосконалювати свою англійську, особливо – лексику зі спеціальності.

- Ілля, дякуємо Вам за розмову! Бажаємо успіхів і здійснення всіх мрій! Чекаємо в стінах економічного факультету НУБіП України на обраній Вами спеціальності!

Лариса Олійник,

доцент кафедри фінансів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook