Образотворча дистанційна практика

20 липня 2020, 18:51
Київ

            Завершенням начального року для першого курсу спеціальності «Садово-паркове господарство» стала тижнева навчальна практика із дисципліни «Образотворче мистецтво», яка цього року проходила дистанційно.

Збентеження, розгубленість, занепокоєння – основні характеристики душевного неспокою студентів групи СПГ–1901, які отримали новини про проведення навчальної практики дистанційно …, без наявності поряд викладача, який практично зможе допомогти у разі виникнення проблем.

          Але практика пройшла цікаво, як на одному диханні! Кожного ранку студенти мали змогу відвідувати відео конференції у Zoom, обговорюючи завдання на день, деталі яких викладені також на Elearn. Потім йшов процес виконання робіт із одночасним спілкуванням, контролем та коментарями у Telegram. Таким чином, викладачу вдалося налаштувати групу на роботу та надихнути на творчість.

 

 

       Метою завдань було зображення окремих деталей для отримання єдиної композиції, передача об’єму та глибини простору на площині листа; освоєння різних матеріалів та технік. Результатами такої співпраці не можна не поділитись:

«Приємно, що наш перший курс було завершено практикою з такого прекрасного предмету, як «Образотворче мистецтво». Ми дякуємо Вікторії Володимирівні за її чуйність та професіоналізм, та вже заздримо майбутнім першокурсникам!»

Ніна Бадалова, старостаСПГ–1901

«Дякую за ваші неповторні роботи. Бажаю удачі та подальшого професійного росту!
Рисуйте із задоволенням!»

Вікторія Міндер, старший викладач кафедри
ландшафтної архітектури та фітодизайну

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook