Випускники ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» обирають НУБіП України

31 липня 2020, 13:26

Студенти Заліщицького аграрного коледжу активно використовують можливості ступеневої освіти. Вже стало доброю традицією для випускників  продовжувати навчання в столичному центрі НУБіП України. Цього року кращі з них, які здобули освітній ступінь «Молодший спеціаліст» мають намір продовжити навчання за спеціальністю «Облік і оподаткування» в університеті. У кожного із них своя неповторна історія, своя дорога до університету.

  

       Знайомтесь, Бойчук Оксана. Схоже, обираючи навчальний заклад та спеціальність, дівчина керується не лише емоціями, а й шукає логічні аргументи для свідомого вибору.

  – Отримавши диплом з відзнакою ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» за спеціальністю «Облік і оподаткування», не задумуючись, хочу продовжувати навчання в базовому закладі університету. Адже маю на меті поглибити сучасні знання від висококваліфікованих викладачів, а також сучасні практичні навички, які дозволять набути поглиблених вмінь з цієї спеціальності. Для цього в НУБіП України є сприятливі умови. Можливо, якщо докладу зусиль, зможу пройти стажування за кордоном, що дозволить в повному обсязі втілити свої плани та мрії. В коледжі займалася дослідницькою роботою. Сподіваюсь, в університеті  братиму участь у різноманітних наукових семінарах та конференціях.

 

 

       Ждан Христина мріє про навчання в НУБіП України, щоб стати справжнім фахівцем улюбленої професії

 –       Університет обрала, спираючись на відгуки друзів, які зараз є студентами НУБіП України. Закінчивши коледж, працюю в одній з провідних фірм західного регіону. Навчатись планую на заочній формі. Думаю, що навчання в НУБіП України та моя улюблена робота має скласти досить успішний тандем. Навчання відкриває нові можливості зростання як фахівця, причому без відриву від роботи. На мою думку, це зручно і перспективно.

 

 

       Дуплава Мар’яна, випускниця ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» мріє продовжити навчання у базовому закладі університету.

 – Багато моїх друзів навчаються саме в НУБіП України, а я прислухаюсь до їхніх думок та порад. Вони – задоволені, тому, думаю, що задоволеною буду і я. До того ж, рейтинг університету високий – один з найкращих в Україні. Переконана, здобуваючи освіту, потрібно мати наполегливість, силу волі, намагатися позбутися будь яких страхів і комплексів. Це дасть змогу більше розкритися як особистість і досягти кращих результатів. А Університет надає можливість стати справжнім фахівцем своєї справи. Моя майбутня професія не залишить мене без роботи, вона перспективна та високооплачувана. Маю бажання розвиватися і досягати власних цілей. А знання, здобуті в університеті, використовуватиму у подальшому житті та кар’єрі.

 

  

      Монастирська Христина має активну життєву позицію, творча особистість

 – Через соціальні мережі отримала позитивні відгуки від студентів економічного факультету НУБіП України. Потім ознайомилася з інформацією на офіційному сайті університету. Остаточно визначитися зі своїм рішенням допомогли декілька речей.  Насамперед, виступи викладачів та студентів під час ознайомлення з університетом на он-лайн Дні відкритих дверей спеціальності "Облік і оподаткування", що був організований 27 квітня 2020 р. кафедрою статистики та економічного аналізу. В жодному з відвіданих раніше закладів я не відчула такого щирого захоплення своїм факультетом та навчанням, і переконалась: економічний факультет НУБіП України – єдина творча і дружна родина.

 

    

Мельник Уляна вирішила вступати до НУБіП України, щоб стати фахівцем високого рівня

– Обраю НУБіП України – бо він є найкращим в Україні і одним з найвідоміших українських університетів в Європі зі спеціальності «Облік і оподаткування».  Університет захоплює своєю історією, традиціями. Під час навчання я планую максимально використовувати усі можливості, що надає НУБіП України, наприклад, поєднати з навчанням за кордоном, проходити стажування і розпочати свою трудову діяльність вже у навчальному закладі. Унікальний досвід поєднання освіти, практики і науки надає такі можливості вмотивованим студентам. На мою думку, наша держава має усі шанси стати успішною країною, завдяки перспективній молоді, яка буде її розвивати. Я впевнена, що у НУБіП України готують саме таке молоде покоління.

 

  

Чепига Христина хоче опановувати спеціальність «Облік і оподаткування», в НУБіП України

 –       Коли ще юною випускницею школи я вступила до Заліщицького коледжу, не могла собі навіть уявити, наскільки цікаву спеціальність обрала. Навчання в коледжі було досить насиченим і яскравим. Після отримання диплому, однією із моїх мрій було навчання у столичному ЗВО. Наш університет відкрив для мене таку можливість. Переконана, щоб стати успішною в університеті, а потім і у професії, потрібно бути наполегливою у навчанні та всебічно розвиватись. Я вважаю, перш за все, потрібно розуміти, що фах, який ти обрав, це твоє покликання, тобі це дійсно подобається, і ти хочеш цим займатися у подальшому. Потрібно навчатися сумлінно, дослухатися до викладачів, використовувати будь-яку можливість, яка тобі надається. На мою думку, наша держава має усі шанси стати успішною країною, завдяки перспективній молоді, яка буде її розвивати. Я впевнена, що у НУБіП України готують саме таке молоде покоління.

 

Дякуємо за вибір.  Успіхів у навчанні та здійсненні мрій!

 

 

 

Розмову вели:

Наталія Хомів,

завідувач міжкафедральної навчальної

 лабораторії на базі ВП НУБіП Україна

 «Заліщицький аграрний коледж

ім. Євгена Храпливого»,

         Інна Лазаришина

завідувач кафедри статистики

та економічного аналізу НУБіП України

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook