Щиро вітаємо з Ювілеєм доктора біологічних наук, професора, академіка Національної академії аграрних наук України, Заслуженого діяча науки і техніки України, професора кафедри радіобіології та радіоекології НУБіП України ГУДКОВА ІГОРЯ МИКОЛАЙОВИЧА

27 липня 2020 року
Кафедра радіобіології та радіоекології

 
Вельмишановний Ігорю Миколайовичу!

 

    Дозвольте від щирого серця привітати Вас з Ювілеєм та подякувати Вам за Вашу невтомну працю на користь університету, фізіологічної та радіобіологічної науки. Ваш талант організатора, науковця і мудрого порадника викликає глибоку шану та повагу у колег, однодумців, співробітників, аспірантів і студентів. Ви підготували чимало кваліфікованих фахівців. Притаманні Вам енергія, людяність, відданість справі є гідним прикладом для тих, хто працює поруч з Вами. Ви – невичерпне джерело енергії та життєлюбства. Дякуємо Вам за мудрість, досвід і поради, якими Ви щедро ділитеся з нами. Нехай за це доля нагородить Вас поцілунком удачі у вигляді ще пари десятків років.

    У день Вашого Ювілею бажаємо вічної молодості, душевного спокою, співу птахів, яскравого сонця, щастя і посмішок. Нехай Вас завжди супроводжує міцне здоров’я та благополуччя, життя буде наповнене нескінченною силою, оптимізмом і новими плідними здобутками.  Нехай енергія б’є ключем, хай не знає болю ні тіло, ні душа, нехай яскравим вогнем надії освітлюється подальший шлях, нехай імовірне тепло для серця дарує любов і турбота близьких людей.  А ще хочемо, щоб  поряд із Вами завжди були працьовиті, віддані і випробувані співробітники та учні, що завжди підтримуватимуть вогонь Ваших незгасимих ідей і помислів.

 
З повагою,
колектив кафедри, аспіранти
 
 
 
 

Давно вже рясно зерна проросли,
Що Ви засіяли на освітянській ниві.
В сім’ї і дітях щастя Ви знайшли
Тому завжди Ви молоді й красиві.
Долаючи душі і тіла біль,
Несли світло, мудрість і терпіння
Сьогодні Вам вітання звідусіль –
Бо маєте людей любити вміння.
Від Бога вчитель і колега золотий
Наставник молоді і друг палкий.
В цей час, коли йде літо,
Дозвольте з Днем Народження вітати
Бажаєм Вам здоров’я, довгих літ
На радість хай онуки підростають.
Нехай привітно Вам сміється світ,
А літо болю, втоми хай не знає
Повага буде завжди від людей
І вдячність за усе, що Ви зробили
Нехай прийдешній світлий ЮВІЛЕЙ
Вам додає НАДІЇ, ВІРИ, СИЛИ!

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook