Анастасія Моісеєнко: НУБіП України – свідомий вибір сучасної молоді!

21 липня 2020 року

Обираючи навчальний заклад, майбутні студенти, перш за все, звертають увагу на престижність навчального закладу та якість навчання. 2015 року я стала першокурсницею одного з університетів міста Києва. Чому саме НУБІП України? – запитаєте ви? Саме під час навчання тут я отримала відповіді на це питання.

Національний університет біоресурсів та природокористування України – це навчальний заклад, який повністю відповідає сучасним критеріям для отримання якісної освіти; це можливість вибору із великої кількості напрямків: від ветеринарної медицини і юриспруденції до аграрного менеджменту; це наявність військової кафедри; це велика кількість регіональних навчальних закладів, відділів та підрозділів, розташованих по всій Україні. Також не менш важливим фактором є приємне та зручне розташування: зелена зона, чисте повітря, кампусна система поруч з навчальними корпусами, власний стадіон та доступне середовище для людей з особливими освітніми потребами.

Університет із дня свого заснування обрав і підтримує європейський вектор якості освіти й упевнено крокує обраним шляхом. Індивідуальний підхід до потреб кожного студента, високо-організований навчальний процес з відкритою комунікацією з викладачами. Кожен студент може стати активним учасником розвитку обраної галузі з максимальним поглибленням не лише теорією, а й практичними заняттями кожного семестру.

Найціннішим в моєму Університеті є студентське життя, широкий вибір гуртків, студій, наукових спільнот. В університеті є вокальна, хореографічна і театральні студії. «Голосіївська весна» - захід, який щороку об’єднує людей, дозволяє відкриватись, розвиватись та наповнюватись. Для кожного студента є можливість саморозвиватися у будь-якому руслі. Робота студентського самоврядування була неодноразово високо оцінена на конкурсах і виставках різного рівня.

Кажуть, що студентські роки найкращі у житті. Я можу впевнено сказати, що п’ять років навчання у НУБІП України стали найкращими для мене. Викладачі дуже доброзичливі і відкриті до студентів. Особливо це стосується кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, яку очолює член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Л.В.Шинкарук. Лідія Василівна не просто висококласний спеціаліст та науковець, а й гарна, доброзичлива людина, яка завжди дасть і слушну пораду, і підтримає нас, і трошки посварить, якщо є за що. Всі викладачі кафедри надають високоякісні знання та мають індивідуальний підхід до кожного студента.

 

Також хочу приділити особливу увагу своїм одногрупникам. У нас дуже дружна і гарна група, більшість студентів продовжили навчання у магістратурі після отримання дипломів бакалавра на факультеті аграрного менеджменту. Тобто, більша наша частина товаришує ще з першого року навчання, але ми з радістю прийняли у свою спільноту і швидко подружилися із випускниками інших навчальних закладів, які вирішили продовжити навчання у магістратурі на найсучаснішій освітній програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

Я пишаюся тим, що навчаюся у Національному університеті біоресурсів та природокористування України на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту. І я впевнена, що опанувавши всі університетські знання та навички, зможу реалізувати всі свої плани в сфері інвестиційного менеджменту!

Анастасія Моісеєнко,
староста групи магістрів
першого року навчання

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook