Про оновлення навчально-методичних комплексів дисциплін на 2020-2021 н.р.

23 червня 2020 року

З метою якісної підготовки до нового 2020-2021 н.р. ректор університету Станіслав Ніколаєнко підписав наказ від 16.06.2020 р. № 458 «Про оновлення навчально-методичних комплексів дисциплін на 2020-2021 н.р.». Розроблення навчально-методичних комплексів навчальної дисципліни має на меті: забезпечення системного підходу щодо організації навчально-виховного процесу на кафедрі; створення якісного методичного забезпечення навчально-виховного процесу за всіма спеціальностями та формами навчання; формування бази електронних навчально-методичних матеріалів; своєчасне коригування та вдосконалення навчально-методичних матеріалів.
Науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та інженерії середовища протягом червня активно займались оновленням робочих програм дисциплін, створенням силабусів, підготовкою лекцій дисциплін на наступний навчальний рік.
На кафедрі викладають дисципліни «Безпека праці та життєдіяльності», «Охорона праці у галузі», «Санітарія та гігієна транспортних засобів», «Виробнича та екологічна безпека в галузі», «Виробнича санітарія», «Гігієна та особливості транспортування тварин і продукції тваринництва», «Безпека транспортних засобів», «Безпека виробничих процесів», «Система технологій: тваринництво (охорона праці)» тощо. Науково-педагогічні працівники кафедри охорони праці та інженерії середовища успішно справились з цим завданням, оновили понад 50 робочих програм дисциплін та розробили понад 50 силабусів. На кафедрі завершено формування електронної бази робочих навчальних програм дисциплін відповідних спеціальностей та освітніх програм згідно з навчальними планами підготовки фахівців на 2020-2021. Електронні версії оновлених робочих програм та силабусів розміщені на офіційній веб-сторінці кафедри.
 

доц. Марчишина Є.І.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook