Бакалаври спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» успішно склали комплексний підсумковий державний екзамен

28 травня 2020, 10:00
ON-LINE
26 травня 2020 року відбувся комплексний підсумковий держаний екзамен для випускників денної форми навчання факультету аграрного менеджменту освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент» спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

Вперше проведення державного екзамену здійснювалось в Online режимі через навчальний портал НУБіП України з використанням платформи Zoom та інших засбів зв’язку.

Робота екзамнаційної комісії розпочалася з вітального слова заступника декана факультету аграрного менеджменту, к.е.н. Лариси Карпенко, яка ознайомила всіх з наказом проректора з навчальної і виховної роботи університету С. Кваші щодо проведення атестації випускників освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» та представила членів комісії у складі: Буряк Р.І. – завідувач кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі, д.е.н., професор (голова комісії); Власенко Т.О. – доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, к.е.н.; Дєліні М.М. – доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, д.е.н.; Дергач А.В. – старший викладач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, к.держ. упр.; Миколаєнко М.А. – старший лаборант кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту (секретар комісії).

 

 

Завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, д.е.н, професор Шинкарук Лідія Василівнапобажала бакалаврам успіху і впевненості на іспиті та запевнила в тому, що кожного з них рада бачити на наступний навчальний рік у магістратурі на освітній програмі «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»!

Загалом проведення комплексного підсумкового держаного екзамену відбувалось згідно чітко розробленого алгоритму дій: після підключення всіх до Zoom-конференції зі студентами було вирішено ряд організаційних питань та надані рекомендації і побажання стосовно складання іспиту. У визначений час для виконання екзаменаційних завдань всім було відкрито доступ до Elearn. Після закінчення виділеного часу екзаменаційна комісія розпочала перевірку робіт. Далі із студентами були проведені співбесіди, де випускники відповідали на додаткові питання членів комісії.

  

  

  

  

Не дивлячись на ускладненість ситуації через світову пандемію COVID-19, проведення державного екзамену відбувалося в робочій та водночас доброзичливій і дружній атмосфері. Всі, без виключення, студенти мали змогу прийняти участь у іспиті і показати свій рівень знань. Членами комісії було зазначено високій рівень підготовки бакалаврів.

На закінчення екзамену голова комісії Буряк Р.І. подякував членам комісії за плідну і злагоджену роботу, а бакалаврам наголосив на необхідності реєстрації на єдине вступне випробування до магістратури в НУБіП України.

Вітаємо наших бакалаврів та бажаємо успіху на захисті випускних робіт!

 

Анна Дергач,
ст. викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook