06 березня 2020 року кафедра економічної теорії разом з кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту провела профорієнтаційну роботу з старшими класами

6 березня 2020, 12:52
НУБіП України

    06 березня 2020 року кафедра економічної теорії разом з кафедрою виробничого та інвестиційного менеджменту провела профорієнтаційну роботу з старшими класами.

        Доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Гаврилюк В.П. та доценти кафедри економічної теорії Болгарова Н.К., Гуща І.О. в рамках профорієнтаційної роботи організували та провели зустріч з 9 та 10 класами київського природничо-наукового ліцею №145 Печерського району міста Києва.

      Учням була надана якнайповніша інформація про факультет аграрного менеджменту і загалом Національний університет біоресурсів і природокористування України – про професії, умови вступу, студентський побут та дозвілля. Запрошено долучитися до навчання у весній економічній школі.

        Разом з класними керівниками було домовлено про проведення лекції на 13.03.2020 р.

Висловлюємо подяку керівництву ЗОШ № 145 та класним керівникам за допомогу та сприяння у зустрічі, сподіваємся на подальшу співпрацю.

Наталя Болгарова,

доцент кафедри економічної теорії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook