Підведено підсумки навчання бакалаврів заочної форми спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

19 червня 2020 року

 

       2 червня 2020 р. студенти заочної форми навчання за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» нашого університету, а також студенти з відокремлених підрозділів НУБіП України: Бобровицького коледжу економіки та менеджменту  ім. О. Майнової, Мукачівського аграрного коледжу складали дистанційно державний іспит. Для студентів заочної форми, це в деякій мірі і зручніше а також без відриву від своєї основної роботи.

З вітальним словом до студентів звернувся декан економічного факультету Анатолій Діброва, привітавши із завершальним етапом навчання в університеті та побажав  успішної здачі іспиту.

З порядком і регламентом складання держіспиту ознайомила голова екзаменаційної комісії Надія Давиденко, завідувач кафедри фінансів. Яка закцентувала увагу студентів на відповідальності до поставленого завдання, побажала продемонструвати свій рівень знань, які отримали в університеті.

За результатами перевірки усі студенти склали іспит позитивно і перейшли до наступного етапу – захисту бакалаврських  робіт, який відбувся 15-16 червня в режимі он-лайн із використанням сервісу Zoom. Комісію представив Анатолій Діброва у складі: завідувача кафедри банківської справи та страхування Худолій Л.М., доцента кафедри фінансів Негоди Ю.В., доцента кафедри фінансів Скрипник Г.О., доцент кафедри банківської справи та страхування Фурси А.В. під головуванням завідувача кафедри фінансів Давиденко Н.М.

Студенти заочної форми навчання професійно підійшли до захисту бакалаврських робіт, і мали можливість підключиться з робочого місця, зокрема працівники банку.

  

На розсуд екзаменаційної комісії було представлених 25  бакалаврських робіт: 11 робіт студенти НУБіП України, 8  - з ВП НУБіП Бобровицького коледжу економіки та менеджменту  ім. О. Майнової», 6 – з ВП НУБіП Мукачівського аграрного коледжу.

Досить актуальними і цікавими були доповіді студентів за напрямами: державні фінанси, фінанси підприємств, податкова система, страхування та банківська діяльність. Ґрунтовні і вичерпні відповіді на питання комісії, пояснюється тим, що переважна більшість студентів працює за фахом.

  

  

 

Оголошуючи результати захисту бакалаврських робіт голова екзаменаційної комісії Надія Давиденко відмітила високий рівень підготовки, актуальність досліджень. Побажала випускникам подальших звершень і досягнень, а також успішної здачі вступних випробувань в магістратуру за обраним фахом.

Зоя Тітенко,

секретар екзаменаційної комісії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook