Кураторська година зі студентами 3 групи 3 курсу факультету аграрного менеджменту в умовах карантину

6 червня 2020 року
ON-LINE

В умовах карантину наставники академічних груп повинні бути у постійному контакті зі студентами своїх груп. Це дозволяє проводити моніторинг успішності, стану здоров’я студентів та вчасно реагувати у разі будь-яких непередбачуваних ситуацій.

3 червня 2020 року наставник 3 групи, 3 курсу доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерина Алексеєва провела кураторську годину з ввіреними їй студентами факультету аграрного менеджменту в он-лайн режимі за допомогою ZOOM. На повістці було обговорення результатів літньої сесії, обрання вибіркових дисциплін, питання оплати за навчання та гуртожиток, а також рекомендації щодо безпечного поводження у лісах та на водоймах протягом літнього періоду. Не можна забувати і про все ще актуальну загрозу зараження короновірусом та необхідність уникнення участі у всіляких масових зібраннях.

Катерина Алексеєва порадила студентам 3 курсу, 3 групи підтягнути за літо англійську мову, оскільки вже у наступному році їм потрібно буде здавати ЄВІ з англійської мови при вступі до магістратури. За бажанням студенти уже зараз можуть приєднатися до свої «колег» з 4 курсу та відвідувати он-лайн курси з підготовки до здачі ЄВІ з англійської мови, які працюють на факультеті.

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту НУБіП України

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook