Ми серед переможців! Підсумки Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

4 червня 2020 року

    29 травня 2020 року на базі Національного авіаційного університету в онлайн-режимівідбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Теорії та історії держави і права; історії політичних і правових учень; філософії права».

Відкрив конференцію голова оргкомітету конкурсу, ректор Національного авіаційного університету Володимир Ісаєнко із такими словами: «Проведення наукових студентських заходів такого рівня ще раз доводить, що тільки взаємодія освіти і науки забезпечить якісну підготовку конкурентоздатного фахівця у сфері права, готового швидко реагувати на виклики сучасного глобалізованого світу».
На платформі GoogleMeet зібралося 15 студентів, яких по праву можна назвати правовою елітою нашої держави. Всі вони успішно пройшли перший етап відбору – рецензування і були налаштовані рішуче виборювати призові місця. Учасники конкурсу доклали максимум зусиль для того, щоб гідно продемонструвати не тільки свою здатність до наукового пошуку, а й вміння на належному рівні презентувати результати власного дослідження.
Національний університет біоресурсів і природокористування України представляли студентка 2 курсу 6 групи Шевченко Катерина з науковою роботою на тему: «Право на життя в системі природних прав людини», під науковим керівництвом доктора юридичних наук, професора, завідувача кафедри  міжнародного права та порівняльного правознавства Ладиченка Віктора Валерійовича.
За результатами рейтингу наукових робіт та з урахуванням доповіді на конференції Шевченко Катерина посіла призове місце та отримала диплом ІІ ступеня за перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт.

проф. Віктор Ладиченко 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook