У фокусі ректорату – вступ до магістратури

1 червня 2020 року
     У перший день літа під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося онлайн засідання ректорату. Головне питання – набір до магістратури. Вже цього тижня завершується реєстрація випускників бакалаврату для здачі єдиного вступного іспиту та єдиного вступного фахового випробування, які є визначальними при вступі до магістратури на окремі спеціальності.

 

  

     Як зазначила відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець, на сьогодні зареєстровано 805 заяв, 48 з них – випускники бакалаврату інших закладів вищої освіти. Відповідно для якісного набору в магістратуру ректоратом був визначений показник мати не менше 80% випускників бакалаврату, а це 1150 осіб. Завдання деканам факультетів та директорам ННІ – активізувати цю діяльність.

     Окрім цього, питаннями доповідей керівників структурних підрозділів стали сплата за навчання та проживання в гуртожитках.
     Показники максимального обсягу державного замовлення на підготовку бакалаврів на базі повної загальної середньої освіти повідомив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша.

     Про організацію відпускної кампанії та виплату відпускних проінформував проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко визначив три найголовніші завдання: комплектність академічних груп в магістратурі має становити не менше 15 осіб, провести інтенсивну підготовку до здачі ЄВІ з іноземної мови, особисто контролювати відрахування студентів, з’ясовувати причини та проводити діалог з батьками.

    Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook