НПП кафедри глобальної економіки на конференції «Інновації партнерської взаємодії освіти, економіки та соціального захисту в умовах інклюзії та прагматичної реабілітації соціуму»

27 травня 2020 року
НУБіП України

   Викладачі з початку карантину самостійно визначались із доступними способами та методами підвищення кваліфікації, участі у цікавих вебінарах, конференціях та онлайн–комунікації зі студентами.
   21.05.2020 к.е.н., доцент кафедри глобальної економіки Гераймович В. Л. взяла участь пленарному засіданні IV Міжнародної науково-практичної конференції «ІННОВАЦІЇ ПАРТНЕРСЬКОЇ ВЗАЄМОДІЇ ОСВІТИ, ЕКОНОМІКИ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ В УМОВАХ ІНКЛЮЗІЇ ТА ПРАГМАТИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ СОЦІУМУ», яка була організована Подільським спеціальним навчально-реабілітаційним соціально-економічним коледжом, Тернопільським національним економічним університетом, Чернівецьким торговельно-економічним інститутом, Київським національним торговельно-економічним університетом та іноземними вузами Польщі, Чехії з доповіддю на тему «Покращення інвестиційної привабливості сільських територій на засадах інклюзії».

    Учасники конференції завчасно отримали посилання на доступ, ідентифікатор конференції та пароль. Під час пленарного та секційного засідань відбулась дискусія про сучасні тенденції розвитку інклюзивних закладів вищої освіти, соціально-економічна та фінансова складова розвитку системи освіти.

     Надзвичайно актуальним з точки зору розвитку та реформування системи вищої освіти України було обговорення питань фінансування та особливостей провадження освітніх послуг для осіб з особливими освітніми потребами в навчальних закладах Польщі, які були надзвичайно повно розкриті у доповідях науковців закордону Анетти Зелінської, доктора габ., професора Економічного університету у Вроцлаві; а також Арлети Шадзевської, доктора габ., професора Гданського університету, та Єви Спігарської, доктора, Гданський університет.

Лариса Михальчишина,
доцент кафедри глобальної економіки

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook