Викладачі кафедри економічної теорії продовжують використовувати сучасні технології при проведенні занять та здійсненні контролю за рівнем їх засвоєння

20 травня 2020, 16:41
НУБіП України

     Викладачі кафедри економічної теорії продовжують використовувати сучасні технології при проведенні занять та здійсненні контролю за рівнем їх засвоєння. 20 травня відбулися екзамени з економічної теорії для студентів спеціальності «Автоматизація та комп’ютерні технології» та макроекономіки для студентів спеціальності «комп’ютерні науки та інформаційні технології». Процес приймання екзамену розділений на декілька етапів: спочатку відбувалася зустріч он-лайн із студентами за допомогою програми для відеоконференцій Zoom; потім студенти виконують завдання підсумкового контролю на платформі Elearn (тести, відкрите питання, задача); після перевірки викладачем результатів відбувається співбесіда. Під час проведення екзамену відбувався постійний супровід студентів викладачем за допомогою програми для відеоконференцій Zoom.

    На екзамені з економічної теорії був присутній завідувач кафедри економічної теорії д.е.н., професор Талавиря М.П., який наголосив на актуальності економічних знань на сучасному етапі.

        Усі студенти групи АКІТ 18001Б успішно склали екзамен. На співбесіді підтвердили свої позитивні оцінки такі студенти як Жук Д., Карбовський Р., Смішко М., Довгополюк А. та інші.

        На екзамені з макроекономіки була присутня д.е.н., професор Байдала В.В., яка побажала студентам групи: ЕкК-18004б успіхів як у складанні екзамену, так і в професійному зростанні.

    Процес проведення екзамену контролювався також представниками навчального відділу університету. Зокрема на екзамені була присутня Кіщак Т.С., яка перевірила наявність студентів та побажала їм успішного виконання завдань.

        Зрозуміло, що дещо складно замінити безпосереднє спілкування із студентами онлайн-інструментами, але в сучасних умовах це найкращий спосіб дотримання карантину та продовження процесу навчання.

Віра Бутенко, 

д.е.н., доцент кафедри економічної теорії

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook