На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту для бакалаврів у дистанційному режимі працюють курси підготовки до здачі ЄВІ з англійської

25 травня 2020 року
     З ініціативи декана факультету агарного менеджменту Анатолія Остапчука та завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Лідії Шинкарук у лютому 2020 року було відкрито курси підготовки для здачі ЄВІ з англійської мови для тих студентів 4 курсу факультету аграрного менеджменту, які мають бажання продовжити своє навчання в магістратурі.

     Під керівництвом доцента кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Катерини Алексеєвої (дипломованого філолога) студенти щотижня мають можливість готуватися до здачі англійської мови. Було вирішено, що програма підготовки до ЄВІ з англійської мови повинна базуватися на загальних, запропонованих Міністерством освіти і науки України, завданнях до підготовки до ЗНО та ЄВІ та включати в себе виконання тестових вправ, розбір граматичних завдань, читання текстів на розуміння.

     На численні прохання студентів 4 курсу робота з підготовки до здачі ЄВІ з англійської мови була продовжена у дистанційному режимі. Заняття відбуваються за допомогою використання хмарної технології ZOOM. Студенти отримують завдання через групу у Telegram, а потім разом з викладачем Катериною Алексеєвою відбувається спільне (групове в онлайн режимі) виконання тестів різних видів складності.

     Всі студенти 4 курсу всіх факультетів та спеціальностей НУБіП України, а також студенти коледжів можуть за бажанням приєднатися до нашої групи з вивчення англійської мови!

     У майбутньому планується організація занять з англійської мови для студентів всіх років навчання факультету аграрного менеджменту.

Катерина Алексеєва,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook