День відкритих дверей на Агробіологічному факультеті

8 травня 2020, 19:34
НУБіП

         7 травня 2020 року, з використанням платформи Cisco Webex, YouTube, соціальних мереж Facebook, Instagram, на агробіологічному факультеті відбувся on-line День відкритих дверей.

Попередньо оргкомітетом була поширена інформація про проведення Дня відкритих дверей через соціальні мережі, месенджери та в оголошенні на сторінці факультету.


Розпочався захід, до якого долучилося 102 учасники, з ознайомлення деканом Оксаною Тонхою з факультетом вцілому, спеціальностями 201 Агрономія і 203 Садівництво та виноградарство.


Вона детально зупинилася на покращенні навчальної бази за останні роки і на незалежних рейтингах, за якими факультет є лідером серед споріднених факультетів України.

Відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець детально ознайомила учасників заходу із особливостями вступу цього року до агробіологічного факультету.


Після цього завідувачі кафедр і провідні науково-педагогічні працівники факультету: Анатолій Бикін, Наталія Пасічник, Олена Літвінова, Іван Федосій, Борис Мазур, Світлана Каленська, Любов Гончар, Семен Танчик, Олександр Макарчук, Віталій Коваленко, Григорій Подпрятов, Юрій Кравченко, Віктор Бухтіяров ознайомили з навчальною базою своїх кафедр. Розповіді супроводжувалися on-line відео з лабораторій і дослідних полів, що дозволило абітурієнтам скласти максимально близьке до реальності уявлення про місце свого майбутнього навчання.

 

Кафедру ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. Шикули М.К. презентував у своїй доповіді доцент кафедри, кандидат с.-г. наук Кравченко Юрій Станіславович.

 


 


Він представив колектив Кафедри, показав наукові здобутки, ознайомив з навчальними і науково-дослідними лабораторіями та напрямами наукових досліджень. Підкреслив переваги навчання на агробіологічному факультеті, перспективи подальшого працевлаштування та можливості професійного зростання у галузі ґрунтознавства та агрохімії. 

                                        Катерина Карабач,

                                        доцент кафедри ґрунтознавства

                                       та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook