Вдалий старт екзаменаційних випробувань для проєктних менеджерів

18 травня 2020 року

18 травня 2020 року був проведений перший екзамен літньої сесії для магістрів 1 року навчання освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами» з дисципліни «Методологія та організація наукових досліджень з основами інтелектуальної власності». Деканат факультету аграрного менеджменту та викладачі випускової кафедри – кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту – зручно організували процес складання іспиту і проведення співбесіди зі студентами.

На початку екзамену до відео-конференції приєдналася заступниця декана факультету аграрного менеджменту, к.е.н. Людмила Гречанюк з побажаннями успіхів студентам і викладачам. Була присутньою на екзамені куратор групи УІДтаМП, старший викладач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, к.держ.упр. Анна Дергач.

Екзамен пройшов у доброзичливій трудовій атмосфері. Дистанційне завершення навчального року не погіршило рівень студентських знань, і підтвердженням цьому була участь багатьох магістрів 5 травня 2020 року у роботі ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Роль молоді у розвитку АПК України» (URL: https://nubip.edu.ua/node/76358).

За відведений час магістри надали письмові відповіді на запитання екзаменаційних білетів. Після перевірки робіт засобами електронної пошти к.е.н., доц. Олена Сова оголосила результати проведеного екзамену. На співбесіду до Zoom-кімнати завітала заступниця декана факультету аграрного менеджменту, к.е.н. Лариса Карпенко. Оцінки виставлені об’єктивні, і всі студенти групи були задоволені отриманими балами.

Дякуємо проєктним менеджерам за проявлені знання і високу відповідальність!

І нагадуємо абітурієнтам, що триває прийом документів на вступ у магістратуру за спеціальністю 073 «Менеджмент» на сучасну освітню програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проєктами».

Олена Сова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook