Проведення заліків науково-педагогічними працівниками кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту в дистанційному режимі

18 травня 2020 року

Літня сесія 2020 розпочалася і триватиме у нових умовах, які навіть передбачити ще донедавна було неможливо. Освітяни поступово пристосовуються до дистанційного режиму забезпечення навчального процесу, проведення відео лекцій та контролю знань студентів за допомогою різноманітних хмарних технологій та онлайн платформ.

Науково-педагогічні працівники факультету аграрного менеджменту НУБіП України, зокрема працівники кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, яку очолює член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Шинкарук Л.В., уже активно приймають заліки в онлайн режимі. 15 травня 2020 року доценти кафедри Алексеєва К.А. та Дєліні М.М. провели дві співбесіди через ZOOM за результатами виконання завдань до заліку на платформі Elearn.

 

Спочатку, на другій парі, було призначено зустріч студентам третього курсу, третьої групи факультету аграрного менеджменту, які складали залік з курсу «Інвестиційний аналіз». Під час співбесіди були задані додаткові питання студентам, які отримали «спірні» оцінки при виконанні завдань на платформі Elearn. Варто визнати, що «жива» завершальна дискусія за темами курсу є потрібною та корисною для студентів в умовах карантину.

На четвертій парі доценти Алексеєва К.А. та Дєліні М.М. зустрілися у віртуальному режимі зі студентами гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальності «Міжнародні відносини» з метою проведення співбесіди з курсу «Менеджмент і маркетинг». Варто відзначити, що всі студенти групи знайшли змогу вийти на зв'язок о призначеній годині та всі були ідентифіковані через відеозв’язок у ZOOM. Викладачі задавали студентам питання з курсу, а наприкінці співбесіди були оголошені кінцеві оцінки з дисципліни.

 

Дистанційне навчання поступово стає основним мейнстрімом реальності, але в той же час немає нічого неможливого, і колектив кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту гідно зустрічає нові виклики.


Алексеєва К.А.Дєліні М.М.,
доценти кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту НУБіП України

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook