Карантин - час для сім’ї!

18 травня 2020 року

     Ми всі знаходимся на карантині, але це не привід для смутку, тому що у нас з’явилося вдосталь часу для сім’ї. Саме з нашими близькими ми відчуваємо себе безтурботними дітьми. Нещодавно був День Матері 10 травня та День Сім’ї 15 травня, саме в ці дні ми близькі з нашею родиною як ніколи. Це привід пригадати минуле та згадати якими ми були колись, в цьому нам допомогли наші старі фото. Переглядаючи їх ми одразу перенеслись в той прекрасний час.

 

    Дивлячись на ці фото, ми, начебто, опинилися в тому часі і згадали, як нам було добре, які ми були щасливі разом з нашею родиною, а саме з мамою. Цей час є найбільш очікуванішим для наших матусь – коли ми дома. Адже коли їхні діти дома, вони спокійні!

  

    Цей карантин дає нам змогу ходити на прогулянки з родиною, переглядати не тільки фото але й фільми, вести активний спосіб життя, грати ігри і відриватися на повну.

 

І пам’ятайте саме у складні моменти наша Сім’я нас завжди підтримає. Бережіть і цінуйте своїх батьків, адже для них ми завжди будемо маленькими дітьми.

Анастасія Гресько
Юлія Колісник
студентки 3 курсу 3 групи,
спеціальність «Технологія виробництва і
переробки продукції тваринництва»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook