До початку літньої екзаменаційної сесії готові!

15 травня 2020 року
НУБіП України

13 травня 2020 р. відбулася зустріч-конференція на платформі Zoom студентів 2 курсу, 3 групи агробіологічного факультету із куратором групи, під час якої обговорили важливі питання готовності до літньої екзаменаційної сесії в умовах карантину та порядок її проведення.

Згідно із затвердженим графіком освітнього процесу, літня екзаменаційна для студентів групи буде проведена з 18  травня до 05 червня 2020 р. Під час дистанційної зустрічі обговорили особливості проведення екзаменів. Куратор групи зазначила, що проведення літньої екзаменаційної сесії в умовах карантину регулюється діючими документами: положенням «Тимчасовий порядок проведення літньої екзаменаційної сесії 2019-2020 н.р. в НУБіП України та  «Положенням про проведення екзаменів та заліків у НУБіП України», ознайомила студентів із основними пунктами зазначених документів та особливостями порядку проведення сесії в умовах карантину.

Відповідно до вимог зазначених документів, після написання екзаменаційної роботи, обов’язковим є проведення індивідуальної співбесіди із кожним студентом. Тому, особливу увагу було приділено можливості студентів групі доступу до мережі Інтернет та електронних ресурсів. Зі студентами, які не змогли приєднатися до он-лайн конференції, були проведені індивідуальні бесіди в телефонному режимі. Також окремо обговорили стан здоров’я студентів групи та можливі проблеми під час здачі сесії. Приємно зазначити, що майже всі студенти групи долучилися до зустрічі, добре почуваються та готові до початку сесії!

Куратор групи, доцент кафедри технології зберігання,

переробки та стандартизації продукції рослинництва,

  Оксана Завадська

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook