Світ відзначає Міжнародний день сім'ї

15 травня 2020 року

    Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і відзначається щорічно 15 травня. Сім’я – найцінніше, що є у кожного з нас. Тут завжди можна знайти підтримку, любов, співчуття. У сімейному колі формуються наші пріоритети, життєві цінності, погляди на життя. Тут ми вчимося щирості, відповідальності, взаємодопомозі.

    Сім'я – це не тільки батьки, це ще й улюблені, близькі, а іноді навіть друзі, з якими пройшов вогонь і воду. Адже, сім’я це ті люди, які люблять й цінують не зважаючи ні на що. У всі часи повага і любов до батьків, подружня вірність були основою моралі українського народу, його головними суспільними цінностями. Сім'я була і залишається хранителькою людських цінностей, культури і історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку.

   Міжнародний день сім'ї в кожній країні має власні традиції. У цей день люди роблять приємне своїм близьким, влаштовують тематичні вечори, феєрверки, акції, семінари, конкурси, концерти. Традиція кожні вихідні водити дітей у похід не лише згуртує всю родину, але й навчить дітей правильному ставленню до природи. Доброю традицією можуть стати посиденьки усіма родичами в затишній атмосфері.

     Святкуючи в цей день, обов'язково обійміть і поцілуйте членів своєї великої або маленької сім'ї, скажіть їм теплі слова любові і поваги, поділіться з ними своїми почуттями і відчуйте їх важливість для вас. У цей день намагайтеся приділити більше уваги своїм рідним і подарувати радісні емоції.

Юлія Лісовська,
студентка 3 курсу 2 групи ТВППТ,
спеціальність «Технології виробництва і
переробки продукції тваринництва»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook