Карантин – не завада навчанню!

13 травня 2020 року

        Здавалось би, навчання під час карантину  – нудно і даремно. Але як виявилось, це зовсім не так! Не буду тримати в таємниці, але ми, студенти, навіть не очікували такого «фідбеку» від викладачів.

Дуже приємно, що викладач може бути на зв`язку цілодобово, і ,при будь-якому незрозумілому питанню, можна до нього звернутися за допомогою різноманітних ресурсів, таких як Viber, Elearn, Telegram, електронна пошта.

«Інструментальні методи аналізу» – дисципліна, знання якої необхідні будь-якому біотехнологу. Завдяки дистанційному навчанню ми маємо змогу регулярно отримувати лекційний матеріал, виконувати модулі. Викладач повністю забезпечує студентів необхідною інформацією, літературою для виконання практичних занять, які на жаль, неможливо здійснити в домашніх умовах, але отримати теоретичні знання – досить таки реально.

Незважаючи на домашній комфорт, все ж таки катастрофічно не вистачає живого спілкування з викладачами, які не тільки зможуть докладно викласти інформацію, а й допомогти мудрою порадою.

Яна Демченко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook