Запрошуємо на безкоштовний вебінар генерального директора компанії TMS Ukraine корпоративного партнера TÜV SÜD (Germany) «ЯК ЗРОБИТИ РИЗИК МЕНЕДЖМЕНТ КОРИСНИМ»

8 травня 2020, 9:00
ZOOM (https://zoom.us/)

 

Шановне панство!

 

В продовження серії безкоштовних on-line вебінарів запрошуємо Вас взяти участь у вебінарі на тему «Як зробити РИЗИК МЕНЕДЖМЕНТ КОРИСНИМ. Деякі приклади застосування», який відбудеться 08 травня о 12:00. Тривалість 1-1,5 години.

 

Проведе вебінар к.е.н., доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Михайло Левицький - генеральний директор компанії TMS Ukraine корпоративного партнера TÜV SÜD (Germany).

 

Михайло Анатолійович викладає на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК вже більше 5 років і веде одну з найцікавіших дисциплін – «Управління якістю», що дає формування системи знань щодо базових принципів, категорій, методів та інструментів управління якістю в сучасних компаніях в незалежності від їх галузевого відношення, узагальнюючи основні досягнення теорії і практики в області менеджменту якості.

 

Михайло Левицький також є генеральним директором компанії TMS Ukraine офіційне представництво концерна TÜV SÜD. Кандидат економічних наук, засновник і редактор журналу «Das Management». Має зелений пояс по 6 Sigma, експерт з BSC. Більше 180 проведених курсів по вдосконаленню діяльності та інструментам менеджменту.

 

Взявши участь у вебінарі, Ви зможете переконатися в перевагах on-line навчання і задати питання. Це буде прекрасна можливість спробувати щось нове. Для проведення вебінару ми використовуємо програму ZOOM (https://zoom.us/).

 

Все що Вам потрібно - це хороший Інтернет, комп'ютер, планшет або смартфон і, якщо необхідно, навушники. Ну і головне - Ваше бажання розвиватися і пізнавати нове!

 

Вам необхідно заздалегідь зареєструватися для участі в конференції. Брати участь в конференції можна, як встановивши програму Zoom або Skype для бізнесу (Lync), так і використовуючи один з браузерів Chrome, Firefox, Edge тощо.

 

Будь ласка, за кілька днів до початку вебінару протестуйте роботу з ZOOM або Skype для бізнесу (Lync).

 

Якщо Ви зацікавлені взяти участь перейдіть за посиланням для реєстрації:

 

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZEkc-6vrT4tHteQdsoof_5QQsd7Y8r7v_rj

 

 

Пройшовши по посиланню Вам потрібно буде зареєструватися. Для цього знадобиться Ваша електронна пошта. Після схвалення реєстрації на конференцію, Ви отримаєте лист, що містить посилання для входу з доступом через програму Zoom або браузер, а внизу листа посилання для входу за допомогою Skype для бізнесу (Lync) формату «https://zoom.us/skype/номер_конференции». У призначений час необхідно буде підключитися за вказаним URL, вказаними в підтвердженні реєстрації.

 

Як сказав Вільям Едвардс Демінг (William Edwards Deming) - всесвітньо відомий вчений, фахівець в області менеджменту якості, автор численних робіт в області менеджменту якості, основоположник загального управління якістю (TQM) і співавтор циклу PDSA

"Ви можете не змінюватися. Виживання - справа добровільна ".

 

Владислав Сухенко

завідувач кафедри стандартизації та

сертифікації сільськогосподарської продукції

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook