Відгук про дистанційне навчання з дисципліни «Інструментальні методи аналізу» студентки 2 курсу спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» Шовкопляс Анастасії

5 травня 2020, 21:46

         Карантин – це виклик для сучасного суспільства, яке звикло до активного життя, а зараз змушене бути ізольовано в стінах своєї домівки чи гуртожитку. Добре, що зараз у кожного є мобільний телефон та інтернет, які здатні вирішити більшість проблем, як от, наприклад, навчання в період карантину.

НУБіП недаремно в трійці найкращих університетів Києва, він дуже швидко адаптувався до ситуації, що склалась, і студенти мали змогу, завдяки електронному ресурсу elearn, зв’язку з викладачами в месенджері та листуванню по електронній пошті отримати необхідну для вивчення інформацію.

Дистанційне навчання – це можливість покращити свої знання та навички, адже ми самі розподіляємо свій час, і можемо приділити більше уваги питанням які є складнішими чи незрозумілими нам. І як добре, що викладачі підтримують нас та завжди раді нам допомогти.

Дисципліна «Інструментальні методи аналізу» відразу мені сподобалась можливістю дізнатися про принципи сучасних інструментальних методів дослідження біологічних об’єктів, а головне – зрозуміти їх та проаналізувати переваги та недоліки кожного методу. Шкода, що у нас було не так багато практичних занять, але на даний момент це компенсується цікавою та актуальною інформацією, яку пропонують наші викладачі для вивчення. Закріплюємо ми свої знання написанням контрольних робіт, які потім перевіряються та оцінюються.

Дистанційне навчання є цінним ще й через те, що воно підвищує рівень само організованості, самоконтролю та відповідальності.

Я сподіваюсь, що найближчим часом ми все ж повернемось у стіни рідного університету.

Бережіть себе! Будьте здорові!

Анастасія Шовкопляс


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook