Студент факультету конструювання та дизайну Ігор Кудрявський ‒ переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Галузеве машинобудування»

4 травня 2020, 20:46
м. Харків ХНТУСГ імені Петра Василенка

 

 

Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 р. № 1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 н.р.», Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка призначено базовими навчальними закладами з проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Галузеве машинобудування (машини аграрно-лісового та транспортного комплексів)».

     Для участі у ІІ турі було також подано студентські наукові роботи з НУБіП України. В числі 18 наукових робіт, що вийшли у фінал конкурсу, була й наукова робота Ігоря Кудрявського, студента 3-го курсу факультету конструювання та дизайну. За результатами подвійного рецензування його наукова робота була оцінена в 98 балів і виборола – І місце у рейтингу.

     Відповідно до рішення Кабінету Міністрів України щодо запровадження карантину для всіх типів закладів освіти незалежно від форм власності і сфери управління, листа Міністерства освіти і науки України від 11.03.2020 № 1/9-154 та листа Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» від 12.03.2020 № 22.1/10-713 підбиття підсумків Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за даною галуззю знань відбулося за результатами першого етапу ІІ туру. Відповідно результатам конкурсу, студента факультету конструювання та дизайну Ігоря Кудрявського було нагороджено дипломом І ступеня.

Факультет конструювання та дизайну, кафедра надійності техніки вітає Ігоря Кудрявського, а також його наукового керівника ‒ Юлія Ревенка, доцента кафедри надійності техніки зі здобутою перемогою.


Щиро бажаємо міцного здоров’я, подальших успіхів у навчанні, професійного зростання та перемог на життєвому шляху!

Андрій Новицький,
завідувач кафедри надійності техніки 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook