Вікторія Бабич та Анастасія Галінська – переможці IV Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Маркетинг»

1 травня 2020 року
     У Хмельницькому національному університеті у січні – квітні 2020 року відбувся ІV Всеукраїнський конкурс дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Маркетинг» за рівнями вищої освіти бакалавр та магістр. Конкурс проводився на базі кафедри маркетингу і торговельного підприємництва Хмельницького національного університету.

   У житті маркетингу важлива подія відбулася 28 квітня - підведення підсумків IV Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Маркетинг», яке в умовах карантину відбулося в он-лайн режимі. 

     Маркетологи Національного університету біоресурсів і природокористування України вперше взяли участь у конкурсі, проте показали високі результати. З представлених 173 робіт з 36 закладів вищої освіти наукові роботи наших маркетологів отримали високу оцінку вельмишановного журі. Бакалаврська робота Бабич Вікторії була відзначена дипломом II ступеня. Наукові керівники к.е.н. Барилович Олена Михайлівна та Карпенко Лариса Федорівна.

     Магістерська робота Галінської Анастасії була також відзначена дипломом II ступеня. Науковий керівник д.е.н., професор Ларіна Ярослава Степанівна.

     
     Щиро дякуємо організаторам конкурсу за високий рівень проведення конкурсу та об’єктивність оцінювання. Спеціальність «Маркетинг» - одна з найбільш цікавих, творчих та актуальних на ринку праці. Обираючи маркетинг – Ви обираєте успіх!!!
           Щиро вітаємо переможців та сподіваємося на подальшу плідну роботу!!!

Ярослава Ларіна
професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook