Онлайн засідання кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту

30 квітня 2020 року

30 квітня 2020 року відбулось засідання кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту НУБіП України.

Розпочалось засідання з обговорення проведеного 29 квітня 2020 року ІІІ Всеукраїнського конкурсу студентських проєктів «Від ідеї до успіху». Через карантин, який запроваджено по всій Україні, конкурс вперше відбувся в режимі онлайн за допомогою платформи ZOOM. Завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Шинкарук Л.В. обговорила із колективом результати проведеного заходу та подякувала всім співробітникам кафедри за злагоджену співпрацю.

Також на засіданні розглядались і інші нагальні питання роботи кафедри в умовах карантину, а саме підготовка до дистанційного проведення спільно із гуманітарно-педагогічним факультетом ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Роль молоді у розвитку АПК України», та online Дня відкритих дверей в Університеті. Не оминули увагою і питання проведення літньої екзаменаційної сесії, складання студентами державного екзамену та захисту випускних робіт.

На закінчення засідання Лідія Василівна узагальнила поставленні завдання, які були обговорені на засіданні кафедри та наголосила на необхідності вчасної здачі поточної звітності і проведенні навчання згідно розкладу.

 

Анна Дергач
ст.викладач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook