Успішний старт екзаменаційної сесії у магістрів агробіологічного факультету

27 квітня 2020, 15:00
НУБіП України

        27 квітня 2020 року було проведено перший іспит для магістрів 1 року навчання 1 групи агробіологічного факультету на базі навчальної платформи eLern з дисципліни "Інноваційні технології доробки, зберігання та переробки продукції рослинництва", відповідальні викладачі: проф. Подпрятов Г.І. та доц. Гунько С.М.

 

       Карантин вніс свої корективи у навчальний процес і тому вся робота студентів здійснювалась через атестований курс дисципліни. Протягом навчального семестру вони дистанційно працювали і набирали бали до своєї навчальної роботи за рахунок виконання лабораторних робіт,  індивідуальної роботи та написання тестових модулів.

       Згідно розкладу іспитів студенти 1 групи на 3 парі розпочали писати іспит з використанням своїх мобільних пристроїв. Час для виконання завдання становив з 11.40 до 13.00.  Теоретичні питання можна було вписувати у відповідне віконечко на eLern, або якщо студенту було не зручно це роботи, наприклад при використанні мобільного телефону, то можна було написати відповідь не листочку та прикріпити у вигляді фото файл-відповідь до певного запитання.

       З 29 студентів лише 5 з технічних причин не змогли прийняти участь у тестуванні, а інші показали високі результати. Більшість отримали з 30 можливих балів від 22 до 30.

             Вітаємо студентів з успішним стартом та бажаємо їм і надалі отримувати такі ж високі результати.

Проф. Подпрятов Г.І. та доц. Гунько С.М.

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook